ESTÜ Duyurular

BEŞİK DERESİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kampüs Rekreasyonu Ofisi tarafından (04.11.2022 tarihli rektörlük onaylı etkinlikler listesinin yer aldığı ‘Olur’ yazısına istinaden) tüm mensuplarımıza yönelik olarak 17.12.2022 Cumartesi günü Beşik Deresi mesire alanına doğa yürüyüşü düzenlenecektir. Ulaşım üniversitemiz tarafından sağlanacak olup, yemek ve diğer masraflar kişiye ait olacaktır. Google form üzerinden başvuru yapılacaktır. Başvuru sonucu, başvuru önceliğine göre katılacak olanlara e-posta yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Katılmak için lütfen tıklayınız

Not: Etkinlik için yanınızda sırt çantası, olumsuz hava koşullarına uygun kıyafet ve ayakkabı, su ve yiyecek bulundurunuz.

Yürüyüş Programı

Hareket Yeri: Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Kapısı Önü (Bursa istikameti) Hareket Tarihi ve Saati: 17.12.2022 Cumartesi Saat 10:00

Beşik Deresi mesire alanına varış

Beşik Deresi şelalesi rotasında doğa yürüyüşü